Αρχική σελίδα Όροι χρήσης Επικοινωνία    | English | Русский | Српски | Romanian | Italiano |
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΛΑΡΟΙ
Σ΄ ένα καταπράσινο περιβάλλον στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στο ύψος τους Γλαρόκαβου, όπου το πευκοδάσος συναντάει την καταγάλανη θάλασσα βρίσκονται οι ΓΛΑΡΟΙ.
  
  

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Η κατασκήνωση ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ ιδρύθηκε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1995 με την επίβλεψη της ¨εκπαιδευτικής¨ οικογένειας Μαρκοπούλου που μετά το καθιερωμένο, μεγάλο πρώην ¨ΚΛΑΣΙΚΟ¨, νυν ¨ΝΕΟ¨ φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης είδε με τους ΓΛΑΡΟΥΣ ένα μεγάλο της όνειρο να υλοποιείται... Η τριαντάχρονη πείρα μας με παιδιά μέσα από το ¨ΝΕΟ¨ φροντιστήριο σε συνδυασμό με το μεράκι και τη προσπάθεια για τελειότητα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ να αποτελούν σήμερα την κορυφαία παιδική κατασκήνωση της Βόρειας Ελλάδας.

Σ' ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, τα άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη μας βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά έτοιμα να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες και να αισθανθούν την οικογενειακή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨.

Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθούν και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καθώς και η ποικιλία των δραστηριοτήτων, στους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨ ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός μικρός μας φίλος.

Ελάτε κι εσείς να ζήσετε από κοντά αυτή την αξέχαστη εμπειρία!

Ο Αρχηγός
Φίλιππος Μαρκόπουλος


Ο Αρχηγός
Φίλιππος Μαρκόπουλος
Πυραμίδα
Φωτογραφίες στελεχών
Η τριαντάχρονη πείρα μας στο χώρο της παιδείας...
2 Γιατροί, 1 νοσοκόμα
Στην κατασκήνωση διαμένουν...

Print-icon SendToAFriend-icon 

Mailing List
Find us on facebook  Follow us on Twitter  Mail to a friend  Print
Φωτογραφίες
Επικοινωνία
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης