Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Πεντακόσια μεγάλα δένδρα(πεύκα, ελιές, οπωροφόρα) καθώς και έξι χιλιάδες φυτά και θάμνοι και δέκα στρέμματα γκαζόν, συμπληρώνουν το μοναδικό σε ομορφιά τοπίο.  Πάνω σ’ αυτό το χώρο, τρεις μηχανικοί (αρχιτέκτονας τοπίου, αρχιτέκτονας μηχανικός, πολιτικός μηχανικός) κι εμείς, σχεδιάσαμε και κτίσαμε αυτό το κατασκηνωτικό συγκρότημα με βάση την ψυχολογία του παιδιού, την ασφάλειά του και το σεβασμό στη φύση.

Σπιτάκια κτιστά με κεραμοσκεπή σχηματίζουν, ανά δύο ή τρία, γειτονιές. Κρεβάτια κτιστά, ασφαλή, χωρίς να κουνιούνται ή να τρίζουν, στρώματα ανατομικά,  κομοδίνα, παπουτσοθήκες, τηλέφωνο σε κάθε σπιτάκι κλπ.

Η Δυναμικότητα της κατασκήνωσης είναι τετρακόσια ογδόντα πέντε παιδιά ανά περίοδο.

Τουαλέτες (70), νιπτήρες (160) και ντουζ (140) με ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο (boiler) και πρωτότυπη αρχιτεκτονική. Ξεχωριστά σπιτάκια για τους προπονητές και ξεχωριστές τουαλέτες και ντουζ για όλα τα στελέχη.  Επίσης υπάρχουν ξεχωριστές τουαλέτες επισκεπτών.

Τραπεζαρίες τρεις (μία για κάθε ηλικία, μικρών-μεσαίων-μεγάλων), μαγειρεία υπερσύγχρονα με άρτιο εξοπλισμό.

Περιμετρική περίφραξη συν το φυσικό σύνορο - δάσος που περιβάλλει την κατασκήνωση.

Ιατρείο, δύο αναρρωτήρια (αγοριών-κοριτσιών), εξεταστήριο, δωμάτια γιατρών και νοσοκόμας.  Ιατρική περίθαλψη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από 2 γιατρούς και νοσοκόμα που διαμένουν στην κατασκήνωση και πλήρες φαρμακείο.

ΓΛΑΡΟΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΡΙΕΣΠαιδικές κατασκηνώσεις "Γλάροι"
Powered by active³ CMS - 28/9/2022 4:02:20 μμ